Tadić: Postali žrtva svog uspeha

Izvor: B92, 04.Mar.2015, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Postali žrtva svog uspeha

Fudbaleri Sautemptona posle fantastične igre u prvom delu sezone sve teže stižu do pobeda, pa Dušan Tadić smatra da je tim žrtva sopstvenog uspeha.

Sautempton je dugo bio siguran na trećoj poziciji u Premijer ligi, ali je posle serije od tri meča bez pobede pao na peto mesto iza Arsenala, Junajteda i Liverpula.

"Postali smo žrtve svog uspeha. Sve ekipe se više trude kada igraju protiv nas, ali to je dobro, takva situacija znači da nas poštuju", rekao je Tadić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Seriju neuspeha Sautempton je prekinuo u utorak uveče, kada je prvim golom na svom terenu posle skoro šest sati uspeo da savlada Kristal Palas.

"Veoma tri važna boda za nas, konačno smo ih osvojili. Moramo da se opustimo i igramo svoju igru, pa će golovi doći. Moramo uživati u fudbalu", rekao je Tadić.

Sautempton u sledećem kolu ima najteži ispit, gostuje lideru Premijer lige Čelsiju, u nedelju od 14:30 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.