Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2016, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNA PRIČA: Kladio se da Lester osvaja titulu, ali smrt je bila brža

Australijanac koji je pred početak sezone pretpostavio da bi njegov voljeni tim mogao do šampionske titule u Premijer ligi nije dočekao da to vidi svojim očima.

Britanski Telegraf piše da je navijač Lestera izvesni Toni Skefington, koji je bolovao od neizlečive bolesti, nažalost preminuo te da neće moći da naplati tiket ukoliko Lester osvoji titulu prvaka Engleske.
Naime, Skefington je pre početka sezone zamolio suprugu da uplati za njega 20 dolara na trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << “lisica” iako je bio svestan da mu je preostalo još malo života.
MIHA JE NA VREME NAPUSTIO ‘BROD LUDAKA’: Pogledajte šta kod Brokija rade ‘rosoneri’ (VIDEO)
Njemu je u proleće 2015. godine dijagnostikovan kancer i tada mu je rečeno da mu je preostalo još samo pola godine života. Kako su lekari pogrešili Australijanac je imao priliku da isprati svoj voljeni tim i većim delom ove sezone, ali ne i da dočeka veliko slavlje ukoliko šampionska titula stigne u Lester.
Četiri kola pre kraja Premijer lige tim Klaudija Ranijerija ima pet bodova više od drugoplasiranog Totenhema odnosno čak 10 od Arsenala koji samo još teoretski može do titule.
SUSPENDOVAN DO KRAJA SEZONE: Gatuzo ponovo pravi šou na terenu (VIDEO)

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVIM SILAMA NA TITULU: Real jači u završnici sezone

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2016

Za razliku od duela sa Viljarealom trener madridskog Reala Zinedin Zidan u završnici sezone će moći da računa i na Gereta Bejla. . . Velšanin je propustio duel sa “žutom podmornicom” odigran u 34. kolu Primere, ali se u međuvremenu vratio treninzima ekipe i biće spreman za sledeću rundu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.