Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽBA: Maskerano pod istragom za utaju poreza

Špansko tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv fudbalera Barselone Havijera Maskerana pod optužbom da je utajio porez.

Argentinac se tereti da je utajio 1,5 miliona evra 2011. i 2012. godine.
Pre Maskerana, za utaju poreza je 2013. optužen još jedan Argentinac - Lionel Mesi, za koga se tvrdi da zajedno sa ocem nije prijavio 4,16 miliona evra.
Fudbaler minhenskog Bajerna, bivši igrač Real Madrida Ćabi Alonso, kategorički je prošle nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << demantovao tvrdnje El Mundo Deportiva da je bio pod istragom za slično delo za koje je optužen Maskerano.
The post TUŽBA: Maskerano pod istragom za utaju poreza appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istraga protiv Maskerana zbog utaje poreza

Izvor: Blic, 28.Sep.2015

Špansko tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv fudbalera Barselone Havijera Maskerana pod optužbom da je utajio porez...Argentinac se tereti da je utajio 1,5 miliona evra 2011. i 2012. godine...Pre Maskerana, za utaju poreza je 2013. optužen još jedan Argentinac - Lionel Mesi, za koga se tvrdi...

Nastavak na Blic...

TREĆI FUDBALER BARSELONE NA UDARU: Istraga protiv Maskerana zbog utaje poreza

Izvor: Kurir, 28.Sep.2015

Argentinac se tereti da je utajio 1,5 miliona evra 2011. i 2012. godine...BARSELONA - Špansko tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv fudbalera Barselone Havijera Maskerana pod optužbom da je utajio porez...Pre Maskerana, za utaju poreza je 2013. optužen još jedan Argentinac - Lionel Mesi, za koga...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.