Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2016, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURSKO PRVENSTVO: Bogdan vodi Fener preko Galate do finala

Fenerbahče je i u drugom meču polufinala turskog prvenstva savladao Galatasaraj 80:55 i sada ga jedna pobeda deli od finala.

Posle prve četvrtine koju je rešila Galata u svoju korist 19:16, četa Željka Obradovića je gazila rivala. Odluka je pala u drugom poluvremenu kada je Fenerbahče postigao 39 poena, a primio svega 18.
FIBA EVROPE: Možete na OI, ali vas posmatramo!
Junak pobede “kanarinaca” bio je Bogdan Bogdanović koji je ubacio 17 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od čega devet u poslednjih deset minuta. Sjajan je bio i Nikola Kalinić sa 10 poena i osam skokova. U poraženom timu je birljirao Vladimir Micov sa 13 poena. Srbin je bio i jedini dvocifreni u svom timu.
ĐORĐEVIĆ SASEKAO SPISAK: Otpala osmorica
Treća utakmica u kojoj će prednost domaćeg terena imati Galatasaraj na programu je u nedelju od 16 časova.
The post TURSKO PRVENSTVO: Bogdan vodi Fener preko Galate do finala appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.