TRI ZVEZDINA CILJA: Evo šta je obećao Delijama novi predsednik!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI ZVEZDINA CILJA: Evo šta je obećao Delijama novi predsednik!

Novi predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović rekao je da klub u petogodišnjem planu ima tri cilja, a to su titula, afirmacija dece iz omladinske škole i učešće u grupnoj fazi nekog UEFA takmičenja

Crvena zvezda je na današnjoj Skupštini imenovala za predsednika Svetozara Mijailovića, koji je bio jedini kandidat na izborima održanim 10. i 11. decembra.

OZBILJNE PROMENE: Ovo su najvažnije odluke donete na Zvezdinoj skupštini!

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Ukazana mi je velika čast i obaveza, bio sam deo tima koji je bio prvak sveta što je bilo moje najveće zadovoljstvo i kruna karijere. Prihvatanje predsedničke funkcije nije vezano za moju karijeru, već želim da se odužim klubu. Biću odgovoran, maksimalno ću koristiti znanje i braniću interese Crvene zvezde. Svestan sam finansijskih problema, ali smatram da nisu nerešivi – rekao je Mijailović na Skupštini.

On je istakao da je glavni cilj kluba podmlađivanje tima i uvođenje igrača iz omladinske škole.

Foto: Telegraf

- Afirmacija mladih igrača dovodi u pitanje borbu za titulu, iako se nje ne odričemo. Ipak, petogodišnji plan je uzimanje igrača iz omladinske škole kako bi se stabilizovao klub, dok je treći cilj učešće u grupnoj fazi UEFA takmičenja – rekao je Mijailović.

DELIJE, MARAKANA JE PROŠLOST: Dobrodošli na stadion “Rajko Mitić”!

Mijailović je najavio potpisivanje višegodišnjeg ugovora sa generalnim sponzorom Gaspromom.

Foto: Marko Todorović

Predsednik Zvezde obećao je da će nabaviti 11 miliona evra, koliko je potrebno da klub dobije licencu za učešće u Evropi.

STIŽU DOLARI: Amerikanci ulažu novac u Zvezdu!

Nadzorni odbor saopštio je da Crvena zvezda trenutno duguje 52 miliona evra od čega 18 miliona bankama, sedam i po zajmodavcima, pet mendažerima, po četiri klubovima i igračima, 3.5 miliona na ime poreza i za zarade 950.000 evra.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.