Barselona primila 2 gola za 4 minuta, ali je pobedila golom iz penala u 94. minutu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Okt.2016, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona primila 2 gola za 4 minuta, ali je pobedila golom iz penala u 94. minutu (VIDEO)

Derbi kola španske Primere igrao se u Valensiji, gde je istoimeni klub dočekao Barselonu.

I bio blizu toga da ostane neporažen protiv šampiona Španije, ali je nesmotrena greška odbrane u nadoknadi vremena omogućila Lionelu Mesiju da iz penala donese nova tri boda Kataloncima - 2:3 (0:1).

Šampion Španije je vodio na poluvremenu golom Argentinca u 22. minutu, ali su Slepi Miševi za samo četiri minuta u nastavku preokrenuli rezultat i još jednom potvrdili ranjivost >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Barsine odbrane.

Momak iz La Masije, El Hadadi, je najpre izjednačio u 52. minutu da bi Rodrigo u 56. totalno preokrenuo rezultat. Mestalja je proključala, ali samo do 62. minuta kada je Suarez izjednačio na 2:2.

Foto: AP/Tanjug

Urugvajcu ide pola zasluga i za pobedonosni gol, jer je penal napravljen upravo nad njim. Prethodno je dobio odličnu loptu od Nejmara.

Dijego Lopez, kralj odbrana penala i golman Valensije, pokuša je da omete Mesija i umalo mu nije odbranio udarac sa bele tačke. Ipak, lopta je završila u mreži dok su mesi i drugovi pogodak slavili ispred navijača domaćeg tima. Tada je sa tribina poletela jedna flašica i pogodila Nejmara u glavu.



I drugi klub iz Barselone je postigao tri gola na svom meču. Espanjol je sredinom drugog poluvremena gubio 3:0 kod kuće od Eibara, ali su golom Baptistaa u 92. minutu stigli do boda - 3:3.

Pre njega golove su postigli Perez i Pjati, dok su golove za goste dali Enrih, Kike i autogol Rejesa.



Rezultati:

Espanjol - Eibar 3:3

Valensija - Barselona 2:3

Sosijedad - Alaves 3:0

Granada - Hihon 20.45

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PRIMERA: Barsa do trijumfa nad Valensijom u 94. minutu iz penala (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2016

Deveto kolo španske Primere donelo je gostovanje Barselone Valensiji i trijumf Katalonaca uz mnogo muke – 3:2.. Barselonu je do pobede vodio Mesi koji je postigao dva gola (22. i 94), a Luis Suarez je dodao jedan, dok su pogotke za Valensiju dali El Hadadi u 52. i Rodrigo u 56. minutu.. Kako je Barselona...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.