Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER ORDABAŠIJA PRED ČUKARIČKI: Gledao sam ih protiv Borca, video sam veliki potencijal

Bahtijar Bajseitov ističe da se njegova ekipa nikada ne brani i da će i večeras u duelu sa Čukaričkim igrati otvoreno.

Čukarički večeras od 20:15h u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igra protiv kazahstanskog Ordabašija, a gosti su uvereni u dobar rezultat u ovom dvomeču.
– Želimo da obradujemo naše navijače, jer prošle sezone nismo imali sreće. Takve su nam ambicije. Želimo da prodjemo ovu fazu, ali zadatak će biti težak, kako zbog puta, tako i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zbog samog kvaliteta Čukaričkog – rekao je Bajseitov novinarima na stadionu na Banovom Brdu.
O Čukaričkom ima samo reči hvale, jer ga je već gledao na delu.
– Već sam bio ovde, gledao sam utakmicu Čukaričkog kada je igrao protiv Borca iz Čačka, a ja sam došao da pratim Srđana Vujakliju. Tada sam video kakav potencijal ima ova ekipa” – rekao je Bajseitov.
Ordabaši, kaže Bajseitov, uvek igra otvoreno.
– Nismo došli da se branimo, uvek igramo otvoreno. Možda jeste naša prednost to što se revanš igra kod nas, pa tako možemo da u slučaju dobrog rezultata taktiziramo u revanšu… Očekujem tešku utakmicu i veliku borbu – rekao je Bajseitov.
The post TRENER ORDABAŠIJA PRED ČUKARIČKI: Gledao sam ih protiv Borca, video sam veliki potencijal appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima li u Čukaričkom neko drugi da puca penal? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2016

Kakvo „telefoniranje“ Lukasa Pjasentina..Ume da da gol. Na primer prošle sezone onaj spektakularni sa 40 metara Partizanu. Ili malo pre toga sa 11 metara protiv Metalca, godinu dana ranije sa istog mesta Mladosti iz Lučana. Ne i večeras, jer se Lukas Pjasentin propisno obrukao, u prvom meču prvog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.