TRAŽEN: Stefan Šćepović blizu Seltika

Izvor: Kurir, 23.Avg.2014, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAŽEN: Stefan Šćepović blizu Seltika

Prelaskom u Hihon, Šćepović je eksplodirao i postigao 23 gola u Segundi

Centarfor Hihona i drugi strelac Segunde Stefan Šćepović nije uspeo sa crveno-belima da obezbedi plasman u Primeru, pa će od sledeće sedmice najverovatnije postati novi napadač Seltika!

Prelaskom u Hihon, Šćepović je eksplodirao i postigao 23 gola u Segundi. Uprava Hihona, koji je u teškoj finansijskoj situaciji, tražila je pet miliona evra obeštećenja za Stefana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali je sad prinuđena da ga proda za manju sumu.

Prvak Škotske je prvi ponudio tri miliona evra, ali PSV Ajndhoven i Verder iz Bremena razmišljaju da iskeširaju milion više i pokvare posao Seltiku, koji igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

(P. P.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.