Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMOVIĆ: Hoćemo prvo mesto na tabeli

Reprezentativac Srbije i defanzivni fudbaler Fiorentine Nenad Tomović, izjavio je da klub iz Firence želi da kao prvoplasirana u Grupi K Lige Evrope završi grupnu fazu ovog takmičenja.
Popularna „Viola“ je već matematički osigurala plasman u narednu fazu, a italijanski klub se šepuri na prvom mestu sa 10 bodova, tri više od prvog pratioca, ekipe Gengama, posao za ovaj tim još nije završen.
Upravo francuski tim igraće meč narednog kola sa Fiorentinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a Tomović ističe da je njegova želja, ali i njegovih saigrača, da italijanski predstavnik bude prvorangiran u grupi K:
– Želimo da nastavimo pozitivan niz u Evropi, udarićemo sve da pobedimo i osiguramo prvo mesto u grupi – istakao je Tomović.
S obzirom na nastupe Fiorentine ove sezone, italijanski tim je smešten u uži krug ranih favorita za osvajanje trofeja, koji od ove sezone garantuje i plasman u Ligu šampiona.
– Trenutno je naš cilj da prođemo grupnu fazu, posle ćemo da vidimo šta će se dogoditi. Napredujemo kao tim, a pre svega želimo da budemo bolji nego prošle sezone u LE – dodao je Tomović.
Meč petog kola Lige Evrope između Gengama i Fiorentine igra se večeras od 19 sati.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Tomović: Fiorentina uvek ide na pobedu

Izvor: Sportal.rs, 27.Nov.2014

Nenad Tomović, defanzivac Fiorentine, kaže da će “ljubičasti” uraditi sve kako bi pobeditili Gengan u petom kolu Lige Evrope i zadržali prvo mesto u grupi. Viola je već obezbedila mesto u narednoj fazi takmičenja, ali još nije sigurno da li će biti nosilac u žrebu...- Želimo da nastavimo...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.