TEK SAD ĆE DA GA MRZE: Mesi presudio Realu u poslednjim sekundama, a tek onda je PROVOKACIJOM PONIZIO Madriđane! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEK SAD ĆE DA GA MRZE: Mesi presudio Realu u poslednjim sekundama, a tek onda je PROVOKACIJOM PONIZIO Madriđane! (VIDEO+FOTO)

Dva gola najveće zvezde Barselone dovoljna za tri boda.

Navijači Reala imaće noćne more i sanjaće Lionela Mesija. Najbolji fudbaler Barelone presudio je „kraljevskom klubu“ pogotkom u bukvalno poslednjim sekundama „El klasika“ za trijumf Katalonaca rezultatom 3:2 i buran finiš La lige.

TRAJE AFERA: Da li je Ronaldo silovatelj ili žrtva? (FOTO)

MILESTONE: Lionel #Messi has now scored 500 career goals for Barcelona.

Absolutely >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unbelievable. 👽 pic.twitter.com/ydjL60PPw3

— Squawka Football (@Squawka) April 23, 2017

Mesi je prelepim udarcem doneo tri boda gostima, ali tek onda je uradio nešto što je pogodilo u srce navijače Madriđana, verovatno i više nego primljeni gol. Argentinac je skinuo dres i visoko ga podigao ka tribinama stadiona „Santijago Bernabeuu“, da svi vide prezime profesora fudbala.

Dres Barselone se zavijorio u srcu prestonice Španije, a Mesi je zaradio najdraži žuti karton u karijeri. Ovaj gest mu na Šarmantenu sigurno nikada neće zaboraviti.

Da priča dobije filmski epilog, bio je to 500. pogodak Argentinca u dresu Barselone i sada je najefikasniji igrač u istoriji „El klasika“ sa 16 golova.

Don't worry #Messi Santiago Bernabéu isn't going to forget your name any time soon #ElClasico pic.twitter.com/IvzTOioo77

— Raj Singh (@NoMoreDatGuy) April 23, 2017

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.