TAKO SE PRODAJE FUDBALER: Đenova dala 5 miliona za igrača koji je odigrao jedan meč za Totenhem

Izvor: Kurir, 01.Avg.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKO SE PRODAJE FUDBALER: Đenova dala 5 miliona za igrača koji je odigrao jedan meč za Totenhem

Španski fudbaler Jago Falke u protekle tri godine za Totenhem je odigrao samo jedan meč u Premijer ligi, ali to nije sprečilo popularne pevce da ga prodaju italijanskoj Đenovi za sumu od čak 5 miliona evra

LONDON - Španski fudbaler Jago Falke u protekle tri godine za Totenhem je odigrao samo jedan meč u Premijer ligi, ali to nije sprečilo popularne pevce da ga prodaju italijanskoj Đenovi za sumu od čak 5 miliona evra.

Falke >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je u letnjem prelaznom roku 2011. godine došao u Totenhem na pozajmicu iz Juventusa, a u januaru 2012. je zvanično postao igrač londonskog kluba.

Međutim, on se nije proslavio na "Vajt Hart Lejnu" s obzirom na činjenicu da je za Totenhem upisao samo jedan nastup u Premijer ligi.

We have reached agreement with Italian side Genoa for the transfer of Yago Falque.

Naime, on je u protekle tri godine bio na tri pozajmice - u Sautemptonu, Almeriji i Rajo Valjekanu.

Falke je prošlu sezonu proveo u španskom Rajo Valjekanu za koji je odigrao 28 mečeva i postigao tri gola uz dve asistencije.

Falke je u karijeri igrao za Barselonu, Real Madrid i Juventus.

Il @Genoacfc rende noto di aver acquisito dal @SpursOfficial le prestazioni sportive del giocatore Iago Falque http://t.co/E7hqFRLJoY

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.