Svrake predstavile Marokanca (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svrake" predstavile Marokanca (foto)

Njukasl je konačno realizovao transfer Ahrafa Lazara.

Lazar je doveden na 'Sent Džejms Park' iz Palerma, za koji je odigrao 76 utakmica u prethodnih godinu i po dana. Pre dolaska u glavni grad Sicilije igrao je za Vereze.

"Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u Njukasl." rekao je 24-godišnji levi bek prilikom potpisivanja petogodišnjeg ugovora.

Menadžer 'Svraka' Rafa Benitez nije krio zadovoljstvo što je markonaski reprezentativac pojačao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegovu ekipu.



"Ahraf je dobar igrač, veoma talentovan, sa međunarodnim iskustvom. Ima odličnu levu nogu i biće veliko pojačanje za naš tim."
konstatovao je Španac.

CONFIRMED: Newcastle United complete the signing of Achraf Lazaar 🇲🇦⚫️⚪️

👉🏽 https://t.co/Tz9UUHj43s #NUFC pic.twitter.com/cowaln0cPe

— Newcastle United FC (@NUFC) August 28, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klopova bomba u ''pet do 12'' - Stiže pojačanje iz Lestera?!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 20:47

Nema sumnje, ovo bi bio pravi potez Liverpula...Kako prenose engleski mediji, levi bek Lestera Kristijan Fuks mogao bi da pojača ekipu Jirgena Klopa...Navodno, Klop je precrtao španskog fudbalera Alberta Morena, zbog čega je Džejms Milner prekomandovan na poziciju kraj leve aut linije...Ipak, jasno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.