Svi su oni Davis Bertans

Izvor: Mondo, 29.Mar.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su oni Davis Bertans

Košarkaši Laboral Kuće tokom meča protiv Valensije nosili majice sa imenom teško povređenog saigrača. Nedović i Lučić odlični u porazu.

Foto: Printscreen

Davis Bertans ovih dana je dobio nepodeljenu podršku košarkaške i sportske javnosti, nakon što je na gostovanju u Milanu drugi put za godinu i devet meseci pokidao prednji ukršteni ligament desnog kolena.

Letonac je putem društvenih mreža jedva stizao da se zahvali svima koji su ga ohrabrivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i poručivali mu da "izdrži" i ponovo se vrati vrhunskoj košarci.

Lepo iznenađenje u nedelju su mu priredili i saigrači iz Laboral Kuće, koji su na utakmici Endesa lige protiv Valensije iznad dresova nosili crvene majice sa Bertansovim imenom i brojem 42.

Laboral je slavio važnu pobedu rezultatom 94:88, a Bertans prokomentarisao: "Izgleda da sam danas ubacio 94 poena! Hvala vam na pobedi, momci!"

Majk Džejms bio je najefikasniji kod domaćina sa 24 poena, dok su u timu Valensije izuzetno raspoloženi bili Nemanja Nedović (22p, 3as) i Vladimir Lučić (14p, 5sk, 2as), ali je njihov odličan učinak bio nedovoljan za pobedu.

Laboral (skor 15-11) sa Huventudom deli peto i šesto mesto, dok su Valensija i Saragosa, Raška Katića i Stevana Jelovca, sa po 14-12 na sedmoj, odnosno osmoj poziciji i bore se sa Gran Kanarijom za plasman u plej-of.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.