Svaki njegov gol je remek delo! Dame i gospodo, Papu Gomez (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki njegov gol je remek delo! Dame i gospodo, Papu Gomez (VIDEO)

Atalantina golgeterska mašina od metar i po obeležila ubedljivu pobedu nad Krotoneom - 3:1

Neće po svoj prilici debitant u Seriji A Krotone igrati duže od jedne sezone u eliti. Puno je problema za mali tim iz Ređo Kalabrije, a na svu muku nadovezala se i činjenica da su zbog neispunjavanja uslova prinuđeni da utakmice igraju daleko od kuće, u Peskari gde nema ni pet gledalaca na stadionu.

U takvoj, sablasnoj atmosferi lako su pregaženi večeras od strane Atalante >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa 3:1, a jedino što su utradili za 90 minuta bio je debitantnski pogodak Nigerijca Simija u 86. minutu. Prethodno im je posao malo olakšao najboljih fudbalera gostiju Frank Kesi koji je dobio bespotreban crveni karton zbog grubog starta, ali se najtraženiji fudbaler Atalante očigledno zaneo zbog velikog vođstva posle prvih 45 minuta.

Tim iz Bergama pregazio je Ajkule u prvom delu, a opet je svoj mali šou imao legendarni Papu Gomez. Gol-mašina Atalante od metar i po, omaleni ofanzivni fudbaler, sjajno je u poslednjem minutu prvog dela uhvatio loptu, probio se kao tane kroz odbranu Krotonea i zakucao je pod prečku golmana Kordaza. Ako nas je Alehandro na nešto navikao svih ovih sezona, to je da postiže samo lepe golove, što makazicama, što sa distance, a ovaj večeras bio je baš takav. Vredi pogledati više puta...

Pre Gomeza u strelce su se u redovima Atalante upisali Petanja već u trećem minutu i Jasmin Kurtić posle kornera u 38. pa je u nastavku gostujuća ekipa samo odrađivala posao. Sa igračem manje opala im je koncentracija što je Krotone kaznio, ali i sa tim primljenim golom, utisak koji je ekipa Đampijera Gasperinija ostavila je pozitivan.

Zanimljivo, ovo je tek druga pobeda Atalante na poslednjih 16 gostovanja, ujedno i druga ove sezone posle koje je tim iz Bergama pobegao sa dna tabele. Krotone je posle četvrtog poraza ostao zakucan za dno sa samo jednim bodom, bez svetle budućnosti. Povratak u Seriju B čini se kao realnost...

SERIJA A - 6. KOLO:

Palermo - Juventus 0:1 (0:0)

/Goldaniga 49ag/

Napoli - Kjevo 2:0 (2:0)

/Gabijadini 23, Hamšik 39/

Nedelja:

Torino – Roma 3:1 (1:0)

/Beloti 8, Falke 52pen, 65 - Toti 55pen/

Đenova – Peskara 1:1 (0:0)

/Simeone 47 - Manaj 85/

Inter – Bolonja 1:1 (1:1)

/Perišić 37 - Destro 14/

Lacio – Empoli 2:0 (1:0)

/Keita 29, Lulić 90/

Sasuolo – Udineze 1:0 (1:0)

/Defrel 34/

Fiorentina - Milan 0:0

Ponedeljak:

Krotone – Atalanta 1:3 (0:3)

/Simi 86 - Petanja 3, Kurtić 40, Gomez 45/

21.00 Kaljari - Sampdorija

(FOTO: Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.