Suze na oproštaju: Zid je rekao zbogom

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2016, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suze na oproštaju: Zid je rekao zbogom

Valter Samuel u 38. godini na prilično emotivan način okončao profesionalnu karijeru

Igrao je do koske, zadavao žestoke udarce, primao još žešće, ali nikada nije bio blizu čak ni da jaukne, a kamoli da zaplače. Ipak, emocije su proradile nakon poslednje utakmice u karijeri. Sjajni argentinski štoper Valter Samuel okačio je kopačke o klin u 38. godini.

On je zbogom fudbalu rekao u Bazelu, gde je proveo dve poslednje godine kao igrač. Njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odlazak u penziju upriličili su legendarni brazilski štoper Aldair, sa kojim se domogao Skudeta u Romi 2001. godine, i Nikolas Burdiso, saigrač iz Intera i takođe bivši igrač Vučice.

U Romi je dobio nadimak "Zid", jer je bio toliko snažan da su se protivnici prosto odbijali od njega, a on ga je kasnije nosio tokom cele profesionalne karijere. Ipak, „zid“ je na kraju popustio, a emocije proradile. Ipak, sve to su nagradili aplauzi na Sent Jakobs Parku.

Video pogledajte - OVDE.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.