Superliga: U Nišu dva gola u nadoknadi, Radnički deli drugo mesto! Istorijska pobeda Bačke, Čuka pretposlednja?!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga: U Nišu dva gola u nadoknadi, Radnički deli drugo mesto! Istorijska pobeda Bačke, Čuka pretposlednja?!

Niš slavi novi trijumf svojih mezimaca koji su potvrdili da napadaju Evropu i ove godine

Meraklije mogu da nakrive kapu i da zapevaju! Pred reprezentativnu pauzu njihov Radnički je upisao četvrtu pobedu u sezoni, stigao do deobe drugog mesta (nekompletno kolo) i potvrdio da će se i ove sezone boriti za sam vrh tabele, odnosno izlatak u Evropu. Za razliku od Nišlija u Čakaričkom kriza sve dublja i dublja, što uz prvu, istorisjku pobedu Bačke, dovodi ekipu Milana Lešnjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na prag poslednje pozicije posle sedam odigranih kola?!

Ne računajući goleadu u Humskoj, na četiri meča Superlige od 20 sati videli smo svega tri gola. Od toga dva u nadoknadi vremena. Radi se upravo o pogocima koje je postigao Radnički protiv Mladosti. Lučanci su odolevali 90 minuta, a onda je njihova odbrana popustila posle centaršuta Marka Mrkića sa leve strane i preciznog udarca Saše Stojanovića. Tri minuta kasnije, moralno posrnuli gosti potpuno su se predali i to je dovelo do još jednog gola Radničkog. Tačku na i stavio je Petrović.

Jedini meč na kome su još postizani golovi je onaj u Novom Sadu, gde je Bačka dočekala čačanski Borac. Posle pet uzastopnih poraza novi superligaš je konačno zaigrao hrabrije, odlučnije i pre svega borbenije i - eto rezultata. Odluka je pala u 14. minutu, a junak na karađorđu bio je Luković.

Na vrućem gostovanju u Ivanjici Čukarički je mogao samo do boda, a isti rezultat zabeležen je i na krovu tržnog centra na Voždovcu, gde je istoimeni klub dočekao Napredak...

SUPERLIGA,  7. kolo

Petak:

Radnik Surdulica – Metalac 0:1 (0:0)

/Kaisedo 82/

Subota:

Partizan  - Rad Beograd 4:0 (2:0)

/Božinov 3, Milenković 23, Leonardo 49, Radović 79/

Voždovac – Napredak 0:0

Radnički Niš – Mladost Lučani 2:0 (0:0)

/Stojanović 90+1, Petrović 90+4/

Bačka Palanka – Borac Čačak 1:0 (1:0)

/Luković 14/

Javor – Čukarički 0:0

Nedelja:

17.00 Novi Pazar – Crvena Zvezda

20.00 Vojvodina – Spartak

TABELA:

(foto: MN Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Superliga: U Nišu dva gola u nadoknadi, Radnički deli drugo mesto!

Izvor: NiskeVesti.rs, 27.Avg.2016

Niš slavi novi trijumf svojih mezimaca koji su potvrdili da napadaju Evropu i ove godine. . Meraklije mogu da nakrive kapu i da zapevaju! Pred reprezentativnu pauzu njihov Radnički je upisao četvrtu pobedu u sezoni, stigao do deobe drugog mesta (nekompletno kolo) i potvrdio da će se i ove sezone...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.