Šumski požar kod Nice, evakuacija u toku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2017, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumski požar kod Nice, evakuacija u toku

U mestu Karos, u blizini Nice, danas je izbio požar, a evakuacija stanovništva je u toku, dok snažan vetar širi plamen koji preti da zahvati kuće, saopštile su lokalne vlasti, javljaju francuski mediji.

U gašenju požara učestvuje 270 vatrogasaca, kao i tri helikoptera i četiri "kanadera", saopštila je lokalna vatrogasna služba, ne precizirajući kolike su razmere pričinjene štete, prenosi televizija BFM.

Istu oblast zahvatio je veliki požar i prošle nedelje, kada je izgorelo oko 120 hektara šume.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šumski požar kod Nice

Izvor: Radio 021, 24.Jul.2017

U mestu Karos, u blizini Nice, danas je izbio požar, a evakuacija stanovništva je u toku, dok snažan vetar širi plamen koji preti da zahvati kuće, saopštile su lokalne vlasti, javljaju francuski mediji...U gašenju požara učestvuje 270 vatrogasaca, kao i tri helokoptera i četiri "kanadera",...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.