Šumaherovo stanje poboljšano, oporavak će možda trajati tri godine

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaherovo stanje poboljšano, oporavak će možda trajati tri godine

Francuski fizijatar koji je šest meseci lečio Mihaela Šumahera pošto je u decembru na skijanju u Francuskoj zadobio teške povrede glave, potvrdio je da je legendarni nemacki vozač Formule 1 izašao iz kome.

On predviđa da će se Šumaher oporaviti u roku od tri godine.

Žan Fransoa Pejen, lekar u bolnici u Grenoblu, koji je brinuo o Šumaherovom zdravstvenom stanju od decembra 2013. do juna ove godine, rekao je da je posetio nemačkog vozaca u njegovom domu u Švajcarskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Nadamo se da će oporaviti, ali moramo da mu damo vremena", rekao je Pajen.

Šumaher je bio sa svojim 14-godišnjim sinom na skijanju u francuskim Alpima kada je 29. decembra doživeo nesreću, udarivši glavom u stenu, pri čemu mu je napukla kaciga.

Sedmostruki šampion sveta u Formuli 1 do juna je bio u bolnici u Grenoblu u veštački izazvanoj komi, kada je prebacen u rehabilitacionu kliniku u Lozani, a u septembru je otpušten kući na dalji oporavak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEPE VESTI: Šumaher izašao iz kome, sledi mu oporavak

Izvor: NaDlanu.com, 23.Okt.2014

Fizijatar potrvdio da je nemački prvak izašao iz veštački izazvane kome. Predviđa mu oporavak u naredne tri godine...Francuski fizijatar koji je šest meseci lečio Mihaela Šumahera pošto je u decembru na skijanju u Francuskoj zadobio teške povrede glave, potvrdio je danas da je legendarni nemački...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.