Sukob Mesija s navijačima, Nejmar pogođen flašicom

Izvor: B92, 23.Okt.2016, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob Mesija s navijačima, Nejmar pogođen flašicom

Navijači Valensije gađali su flašicama fudbalere Barselone posle pobedničkog pogotka u 94. minutu meča.

Barselona je slavila u uzbudljivom meču devetog kola Primere na Mestalji, golom Lionela Mesija iz penala u 94. minutu – 3:2 (1:0).

Ajmen Abdenur oborio je Luisa Suaresa, a Mesi je uspeo da savlada specijalistu za jedanaesterce na golu 'Slepih miševa' Dijega Alvesa za trijumf svog tima.

Usledilo je veliko slavlje Katalonaca ispod tribine na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se nalazili pristalice protivničkog tima. Ljuti navijači Valensije gađali su gostujuće fudbalere, jedna flašica doletela je sa tribina i pogodila Nejmara u glavu.

To je razljutilo Lionela Mesija koji se okrenuo ka navijačima i psovao ih, a potom pred njima još dinamičnije proslavio gol i trijumf.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kad Mesi izgubi živce: Ovako je Lionel najvulgarnije psovao navijače Valensije (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Okt.2016

Fudbaleri Barselone pobedili su Valensiju sa 3:2 u Primeri u subotu, a meč je ostao u senci sukoba igrača katalonskog kluba sa protivničkim navijačima...Gol Mesija u 94. minutu slavio se ispred kopa domaćih navijača na Mestalji, koji su gađali Nejmara i Suareza flašicama vode. Inače gotovo uvek...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.