Suarez priznao: Na terapijama zbog ugriza

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez priznao: Na terapijama zbog ugriza

Urugvajac Luis Suarez debitovaće u subotu popodne na prvom ovosezonskom "el klasiku", a pre susreta otkrio je ineresantan detalj iz privatnog života.

Oporavlja se od "bolesti": Luis Suarez

 

U intervjuu za britanski "Gardian" on je priznao da se obraćao stručnjacima kako bi obuzdao poriv za ujedanjem protivnika.

 

"Svako koristi različite načine da se brani. U mom slučaju, pritisak i tenzija izlazili su na taj način. To je impuls >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji ne možete da kontrolišete. Smatram da sam sada na pravom putu i da imam puno poverenje ljudi koji mi pomažu da prebolim taj problem", rekao je Suarez.

 

Poslednji u nizu Suarezovog "napada" bio je italijanski defanzivac Đorđo Kjelini, a pre toga, Urugvajac je ugrizao i našeg Branislava Ivanovića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.