Strotmane, izdrži!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strotmane, izdrži!

Kevin Strotman je već na operaciji kolena, trećoj u poslednje dve godine.

Pisali smo vam dosta o Kevinu Strotmanu u poslednjih nekoliko nedelja, prvo smo očekivali njegov povratak na teren, nakon toga smo pisali kada se nije osećao najbolje i kada su počele spekulacije da bi ponovo mogao "pod nož", a sada je i definitivno donešena takva odluka.

"Bilo je mnogo spekulacija u medijima o mojoj rehabilitaciji. Nažalost, zahvaljujući manjku snage u mojoj levoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nozi nisam u stanju da igram na najvišem nivou.

Poslednjih nekoliko nedelja smo razgovarali sa najpouzdanijim profesorima u celom svetu, a oni su zajedno sa medicinskim timom Rome su mi preporučili da obavim operaciju kako bih povratio svoju snagu u nozi i kako bih mogao ponovo da igram na vrhunskom nivou. Idem na operaciju ovog jutra."
, rekao je Kevin Strotman, vezni fudbaler Rome.



"Jako sam razočaran jer nisam u stanju da pomognem Romi i nacionalnom timu Holandije u narednih nekoliko meseci i učiniću sve da se vratim što je pre moguće.
", napisao je na instagramu Kevin Strotman.

Maler za malerom, želimo mu brz oporavak...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.