Strava u Rumuniji - Fudbaler Dinama se bori za život! (uznemirujuće) (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2016, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strava u Rumuniji - Fudbaler Dinama se bori za život! (uznemirujuće) (video)

Strašne scene stižu nam iz rumunske prestonice sa meča Dinamo - Vitorul koja je prekinuta nakon što je Kamerunac Patrik Ekeng kolabirao na terenu.

Turobne scene večeras su viđene u Bukureštu na utakmici 10. kola plej-of grupe između Dinama i Vitorula, pošto je prvotimac domaćeg tima Patrik Ekeng (26) kolabirao u 70. minutu meča.

Samo sedam minuta nakon što je ušao na teren Patrik Ekeng je pao na sredini terena, a odmah se videlo da se radi o velikom problemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa je sudija prekinuo utakmicu.

Medicinske ekipe odmah su počele sa reanimacijom, a Ekeng je potom prevezen u bolnicu kako bi lekari pokušali da ga zadrže u životu.

Prema prvim informacijama koje stižu iz Rumunije, u pitanju je srčani udar a "Sport.ro" prenosi da Ekeng ne reaguje na reanimaciju što sluti na najgori mogući ishod.

Nadajmo se da će doći do preokreta i da će Kamerunac izbeći sudbinu svog zemljaka Marka Vivijena Foea koji je preminuo tokom meča Kupa Konfederacija 2003. godine od posledica srčanog udara.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAŠNO: Fudbaler u Rumuniji doživeo srčani udar, lekari se bore za njegov život (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2016

Duel Dinama iz Bukurešta i Virtoula pretvorio se od sporta do tragedije, ipak nadamo se srećnom kraju.. . Naime, član Dinama Patrik Ekenga u 70. minutu utakmice srušio se na travu, iako oko njega nije bilo nikog. Lekari su pritrčali Kameruncu i konstatovali zastoj u radu srca. Fudbaler je odmah...

Nastavak na HotSport.rs...

Tragedija u Rumuniji: Igrač Dinamo Bukurešta umro na terenu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2016

Rumunija je u šoku!..Fudbaler Dinama iz Bukurešta, Kamerunac Patrik Ekeng (26), preminuo je tokom utakmice protivVitorula, samo sedam minuta pošto je ušao sa klupe!..Nesrećni fudbaler je u trenutku kada je pao na teren stajao sam na centru igrališta, samo se srušio, izgubio svest i, nažalost,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Strava u Rumuniji - Fudbaler Dinama izgubio borbu za život (uznemirujuće) (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2016

Strašne scene stižu nam iz rumunske prestonice sa meča Dinamo - Vitorul koja je prekinuta nakon što je Kamerunac Patrik Ekeng kolabirao na terenu...Turobne scene večeras su viđene u Bukureštu na utakmici 10. kola plej-of grupe između Dinama i Vitorula, pošto je prvotimac domaćeg tima Patrik...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.