Strašni Inter, mogu li da bace rukavicu Juventusu?

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2016, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašni Inter, mogu li da bace rukavicu Juventusu?

Dva velika pojačanja stigla juče u Milano, navijači u euforiji. Kineski vlasnici zavukli ruku u džep poslednjih dana prelaznog roka. Da li je to dovoljno?

Posle Kandreve i Banjege, u klub je stigao Žoao Mario, kineski Saning ga je platio 45 miliona evra i prosledio Interu. On je zvanično član Đangsua, ali će igrati za Italijane pošto isti konzorcijum drži dva kluba.

I to nije sve, Inter je dobio bitku za talentovanog "Gabigola" koji je juče potpisao ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa klubom, a kako sada stvari stoje zaigraće od januara, mada se direktor Ausilio nada da će ga ubediti da već sada napusti Santos.

Frank de Bur je dakle dobio dva velika pojačanja, sačuvali su i Ikardija posle burnog leta, a do kraja prelaznog roka će možda klub napustiti Brozović za koga postoje ponude Čelsija i Arsenala.

Ali, mediji smatraju da Hrvat i nema mesta u timu kome će u fokusu biti šampionat i koji ne može da registruje pojačanja za LE zbog finansijskog fer-pleja, pa neće biti čudno ako se "potrude" da što pre ispadnu.

Cilj je da se Inter vrati u Ligu šampiona, a oni optimistični se nadaju da bi mogli da se uključe u borbu za titulu.

Kako vam izgleda Inter.

Imaju jednog od najboljih golmana Serije A Handanovića i dvojicu odličnih štopera u Mirandi i Murilju. Na spoljnim pozicijama biće još jedan novajlija, odlični Ansaldi, a mesta u timu biće i za Nagatoma, jer Turčin Erkin koji je stigao kao slobodan igrač nije baš blistao u pripremnim mečevima.

Na sredini holandski trener veruje Medelu, uz "Pitbula", tu su Banjega i Kondogbija. Iza kapitena Ikardija, De Bur računa na Perišića i Kandrevu, što čini zaista impresivnu trojku.

Još kad stigne Gabigol,  uklopi se Žoao Mario, uz nekoliko iskusnijih igrača u rezervi, čini se da odavno nisu imali jači tim.

Handanović.

Ansaldi, Muriljo, Miranda, Nagatomo,

Medel, Kondogbija, Banjega,

Kandreva, Perišić, Ikardi.


Počeli su loše, porazom u Veroni, biće potrebno vreme, ali Inter će se boriti za Ligu šampiona?

Za titulu?

Ko zna, prošle godine im je krenulo sjajno, pa na kraju nisu ni pripretili šampionu. Možda ove sezone bude obrnuto...

Recimo i to da je Inter uložio najviše novca, ako se gleda odnos kupovina i prodaja. Juve jeste potrošio više, ali to su sredstva od transfera Pogbe, Pereire i današnjeg odlaska Zaze u Vest Hem. Uz par manjih prodaja, oni su prihodovali oko 150 miliona, potrošeno je tek desetak više, za Iguaina, Pjanića, Pjacu, Alveš je stigao kao slobodan igrač, a Benatija na pozajmicu...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sporting potvrdio transfer - Žoao Mario je najskuplji u istoriji kluba!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2016

Član šampionske generacije Portugalije sa Evropskog prvenstva u Francuskoj preselio se u Inter za 45.000.000 evra..Dileme više nema, Žoao Mario (23) nastavlja karijeru u italijanskoj Seriji A. Lisabonski Sporting je objavio večeras i zvanično da je prodao svog vezistu, inače člana šampionske...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.