Stolica: Prva nedelja priprema ispunila očekivanja

Izvor: B92, 17.Jan.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stolica: Prva nedelja priprema ispunila očekivanja

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je da je zadovoljan uradjenim u prvoj nedelji priprema za prolećni deo sezone.

Stolica dodaje da ga raduje što su prvom timu priključena petorica omladinaca.

"Prva nedelja je ispunila očekivanja. Zadovoljni smo sa kakvom su formom došli igrači sa pauze, što samo pokazuje nivo svesti, odgovornosti i ambicija. Bez obzira na sve poteškoće sa vremenskim uslovima, uspeli smo da sprovedemo predviđeni plan u prvoj nedelji", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Stolica, a preneo je klupski sajt.

Trner Voždovcakaže da su ekipu ove zime napustili Marko Jovanović i Nikola Lukić, ali da su petorica omladinaca priključeni prvom timu.

"Što se tiče odlazaka, ostali smo bez Jovanovića i Lukića koji su bila dva važna igrača u našem sistemu. Pokušaćemo da nadomestimo njihov izostanak i da uigramo igrače za ta mesta. Sa posebnim zadovoljstvom moram da naglasim da su radu prvog tima priključena petorica omladinaca i da ćemo u budućem periodu još više da koristimo decu iz našeg omladinskog pogona", kazao je Stolica.

Fudbaleri Voždovca su u prijateljskoj utakmici pobedili Hajduk sa Linona sa 7:0, a naredni rival "zmajeva" biće Radnički iz Obrenovca.

"Imamo još jednu utakmicu do odlaska u Antaliju, gde ćemo nastaviti da sprovodimo zamisli i uigravamo ekipu", rekao je Stolica.

Ekipa Voždovca na drugi deo priprema u Antaliju kreće 27. januara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.