Stojanović: Oprezno protiv OFK Beograda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2013, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: Oprezno protiv OFK Beograda

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegova ekipa oprezno mora da uđe u predstojeću utakmicu sa OFK Beogradom i da očekuje da njegovi igrači rešavaju svoje probleme po završetku jesenjeg dela prvenstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oprezno protiv OFK Beograda

Izvor: Beta, 29.Nov.2013

BEOGRAD, 29. novembra 2013. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je u petak da njegova ekipa oprezno mora da udje u predstojeću utakmicu sa OFK Beogradom i da očekuje da njegovi igrači rešavaju svoje pro.

Nastavak na Beta...

Stojanović: Oprezno protiv OFK Beograda

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2013

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović je rekao da njegova ekipa oprezno mora da uđe u predstojeću utakmicu sa OFK Beogradom i da očekuje da njegovi igrači rešavaju svoje probleme po završetku jesenjeg dela prvenstva, .. Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović  .."Ako želimo da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.