Sterlingova cik-cak čarolija, pogodili Marković i Soldado, Liverpul i Totenhem u polufinalu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Dec.2014, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sterlingova cik-cak čarolija, pogodili Marković i Soldado, Liverpul i Totenhem u polufinalu! (VIDEO)

Sparsi deklasirali Njukasl sa 4:0, Redsi slavili 3:1 bez problema na gostovanju Bornmutu

Možda u Premijer ligi nemaju šanse, ali Liverpul i Totenhem bi mogli da sezonu završe osvajanjem nekog trofeja. I dalje su u igri za pehar u tri takmičenja, a najveće šanse imaju u Liga kupu gde ih od večeras dva koraka dele od osvajanja trofeja.

Sparsi i Redsi su večeras u velikom stilu protutnjali kroz četvrtfinale Liga kupa Engleske i plasirali se među četiri najbolja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tima u ovom takmičenju. Ni nalik onim bledim partijama kakve pružaju od početka sezone. večeras je sve funkcionisalo besprekorno...

Brendan Rodžers lakše diše pošto je njegova ekipa večeras lako potukla Bornmut u gostima sa 3:1.  Rahim Sterling je obeležio meč sa dva gola od koga je posebnio bio impresivan njegov drugi gol kada je napravio slalom u odbrani Bornmuta, a da veče bude po ukusu Liverpulovih navijača pobrinuo se Lazar Marković koji je konačno razbio barijeru i postigao prvi gol u dresu Liverpula u zvaničnim mečevima.

Totenhem je mnogo lakše nego što je to bilo ko mogao da pretpostavi savladao Njukasl. Tačnije deklasirao je goste sa severa sa ubedljivih 4:0. Odbrana Njukasla je večeras delovala očajno i najveći je krivac za ovako težak poraz. Hari Kejn je nastavio da rešeta mreže u Liga kupu, pošto je i na trećoj utakmici u ovom takmičenju uspeo da se upiše u listu strelaca, a  gol je dao čak i „ukleti“ Roberto Soldado.

LIGA KUP - četvrtfinale:

Utorak:

Derbi - Čelsi (0:1)

/Brajson 71 - Azar 23, Luis 56, Širle 82/

Šefild Junajted - Sautempton 1:0 (0:0)

/Meknalti 63/

Sreda:

Bornmut - Liverpul 1:3 (0:2)

/Gosling 57 - Sterling 20, 51, Marković 27/

Totenhem - Njukasl 4:0 (1:0)

/Bentaleb 18, Čadli 46, Kejn 65, Soldado 70/

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.