Sterling ne može da odbije ovu ponudu?

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sterling ne može da odbije ovu ponudu?

Ne želi da pregovara dok se ne završi sezona, ali je ovo nepristojna ponuda!

Rahim Sterling je odbio 100 000 funti nedeljno, i dalje je bez novog ugovora, a neće pregovarati dok se sezona ne završi.

To je unelo dodatnu zebnju u srca navijača Liverpula, a današnji engleski mediji potvrđuju da je Siti veoma zainteresovan za ovog fudbalera.

Naime, prema informacijama sa "Etihada", mlade engleske zvezde biće meta "Građana" u prelaznom roku, a Sterling >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prva meta.

Oni su spremni da Liverpulu plate više od 60 miliona evra za po mnogima najtalentovanijeg igrača Engleske, što bi bila sjajna ponuda, s obzirom da ima ugovor do 2017. godine.

Njegova cena bi pala, ako ga ne prodaju narednog leta, mada postoje i informacije da bi Sterling mogao i da ostane i pored toga što odbija da potpiše novi ugovor.

Siti bi ga platio oko 200 000 funti nedeljno, duplo više od onoga što mu je Liverpul ponudio. To bi značilo sumu od oko 11 miliona evra godišnje sa bonusima, što će Sterling teško odbiti.

Inače, on trenutno igra za 1.7 miliona evra po sezoni, dakle dobio bi gotovo sedam puta veću platu.

Da li je ovaj izbor težak?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.