Stats ili soO  ko će biti GSL 2017 Season 1 šampion?

Izvor: B92, 26.Mar.2017, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stats ili soO " ko će biti GSL 2017 Season 1 šampion?

Očekujemo najbolji meč StarCrafta u ovoj godini.

Danas je veliki dan za sve ljubitelje strategija i StarCrafta. Samo što nam je jutros najavljen StarCraft remastered, a već nećemo stići ni valjano da propričamo o njemu, jer oko 11h po našem vremenu kreće najvažniji meč ove godine u Južnoj Koreji, bar što se StarCrafta tiče, finale prve sezone GSL-a.

U finalu igraju Zerg sOO i Protoss Stats, dva igrača koja su, iako fenomenalni igrač vrhunskog kalibra, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekako uvek bil u sceni i stalno se kitili titulom večito “među najboljima, ali nikada najbolji”.

Ovo posebno važi sa sOO-a, kome će ovo biti neverovatno peto GSL finale, i sva 4 prethodna do sada je izgubio, i videćemo da li će konačno doći do titule. Sa druge strane, Statsa komotno možemo nazvati i trenutno jedn od najboljih svetskih igrača, čovek koji igra “vanzemaljski” Protossa u doba kada je rasa u veoma nezavidnoj poziciji, i uspeva da redovno poveđuje najbolje svetske Terran igrače.

Ova dva majstora svog zanta čeka slava i ček na ~36 000 dolata za pobenika, a kome će on pripasti saznajte danas prateću uživo na Twitch kanalu www.twitch.tv/gsl, gde će vam domaćini kao i uvek biti legendarni duo Artosis i Tasteless.

Mi smo spremni da uživamo u vrhunskom StarCraftu, a vi?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.