Staridž uspešno operisan

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staridž uspešno operisan

Daniel Staridž danas je završio sve oko svoje operacije kuka...

Daniel Staridž je ove sezone imao dosta problema sa povredom, mnogi njegovo neprisustvo vide kao razlog za slabije igre Liverpula ove sezone od očekivanih.

On je otišao u Boston u SAD gde je nedavno završio svoju operaciju kuka, a na instagram profilu je objavio da je sve prošlo u najboljem redu.

Dakle, ovo bi mogle da budu dobre vesti za navijače Liverpula jer se veruje da Staridž neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << više imati problema sa tom povredom.

Just want to let the world know I've had a successful operation on my hip today and I want to thank God for allowing that to be possible. Onwards and upwards from here. Thanks for the support. Daniel x

A photo posted by Daniel Sturridge - Dstudge (@danielsturridge) on May 5, 2015 at 11:09am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.