Staridž uskoro do top forme

Izvor: UživoFudbal.com, 04.Mar.2015, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staridž uskoro do top forme

Menadžer ekipe sa Enfilda, Brendan Rodžers izjavio je kako je zadovoljan dosadašnjim tokom oporavka svog napadača, Danijela Staridža i očekuje da se vrlo brzo vrati u svoju prepoznatljivu formu.

„Danijel još uvek nije 100% spreman, jer utakmice u kojimam je do sada igrao nisu trening utakmice i nije mogao tako brzo da se vrati u formu. Dobro su mu došle utakmice u Ligi Evrope ali za Premijer ligu još uvek nije bio spreman, ipak je bio odsutan čitavih pet meseci.“

Menadžer Liverpula je još dodao da je Staridž vrlo odlučan da se što pre vrati u formu i da ćemo tek tada videti koliko je on briljantan fudbaler.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.