Staridž nije ozbiljnije povređen, možda igra u nedelju

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Apr.2014, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staridž nije ozbiljnije povređen, možda igra u nedelju

Napadač Liverpula Danijel Staridž nije teže povređen i možda će biti spreman za utakmicu sa Noričom za vikend, saopštio je klub.
(FOTO: AP)
Engleski reprezentativac izašao je u 66. minutu derbija protiv Mančester sitija (3:2) zbog problema sa tetivom, ali su današnji pregledi pokazali da je u pitanju „blago istegnuće”.
Liverpul je trenutno prvi na tabeli Premijer lige i traži svoju prvu titulu posle 24 godine. Staridž je drugi strelac lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa 20 postignutih golova, a čini polovinu ubitačnog napadačkog dvojca sa Luisom Suaresom, koji je do sada postigao 29 pogodaka.
Liverpul ima dva boda prednosti na vrhu tabele i osvojiće titulu sigurno ako pobedi u poslednje četiri utakmice.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Staridž nije ozbiljnije povređen, možda igra u nedelju

Izvor: Blic, 16.Apr.2014

Fudbaler Liverpula Danijel Staridž nije teže povređen i možda će biti spreman za utakmicu sa Noričom za vikend, saopštio je klub...Engleski reprezentativac izašao je u 66. minutu derbija protiv Mančester sitija (3:2) zbog problema sa tetivom, ali su pregledi pokazali da je u pitanju "blago istegnuće"...Liverpul...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.