Staridž: Rodžers greši, mogu da igram

Izvor: RTS, 05.Mar.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staridž: Rodžers greši, mogu da igram

Fudbaler Liverpula Danijel Staridž izjavio je da je spreman da igra svaku utakmicu i pored želje trenera Brendona Rodžersa da ga zaštiti od nove povrede. Staridž je na sinoćnem meču sa Barnlijem postigao drugi gol za Liverpul.
Rodžers je uoči jučerašnjeg meča protiv Barlnija, koji su "crveni" dobili sa 2:0, rekao da postoji opasnost da Staridž, ako stalno bude na terenu, obnovi povredu zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koje je bio van terena pet meseci.

"Osećam se dobro otkako sam se vratio i spreman sam da igram svaki meč. Ne želim da budem pošteđen, ali čini mi se da tako želi trener", rekao je Staridž za britanske medije.
Staridž je na sinoćnem meču postigao drugi gol za Liverpul, a strelac prvog bio je Džordan Henderson.
"Ovo su velika tri boda za nas. Bilo je fantastično... Divno je što se Danijel vratio. Daje nam slobodu u igri, a njegovo kretanje je neverovatno", kazao je Henderson.
Liverpul je posle 28 odigranih kola peti na tabeli Premijer lige s 51 bodom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.