Stari lisac: Ranijeri se tituli raduje zbog 6.000.000 razloga!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stari lisac: Ranijeri se tituli raduje zbog 6.000.000 razloga!

Italijan na godišnje zarađuje 1.900.000 miliona еvra, a u svom ugovoru ima posebnu klauzulu koja mu garantuje bonus od 128.000 evra za svaku poziciju iznad 18. mesta

Osvjanje šampionske titule predstavljalo bi pravu krunu ne baš toliko trofejima bogate trenerske karije Klaudio Ranijeri, ali Italijanu neće doki samo kao čista emotivna satisfakcija za sve ono što je prošao tokom 30 godina rada u fudbalu. Engleski mediji otrkirili su da će trener Lestera samo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na ime bonusa za osvajanje najvažnijeg trofeja u tamošnjem fudbalu zaraditi 6.300.000 evra.

. To znači da će Ranijeri na osnovu tog detalja iz ugovora, ako bude prvi na kraju, inkasirati 2.100.000 evra. Takođe, stavljene su i klauzule za učešćeu Ligi Evrope, Ligu šampiona i naravno šampionski trofej.

Lesteru u poslednje ti utakmice treba tri boda da osvoji prvi šampionski trofej u svojoj istoriji, a to bi moglo da se dogodi već ovog vikenda, ukoliko Lisice savladaju Mančester junajted ili Totenhem savlada Čelsi u ponedeljek uveče.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.