Stara dama zavela Vicela? Pregovaramo, Torino bi mi odgovarao

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara dama zavela Vicela? Pregovaramo, Torino bi mi odgovarao

Mediji su još ranije pričali da bi Belgijanac mogao da u Juventusu nasledi Pola Pogbu, ali sada je stigla i potvrda...

Šuška se već neko vreme. Ne bez osnova. Akselu Vicelu dosadio je Sankt Peterburg. Juventus pak nema nameru da se u skorije vreme vrati u sivilo evropskog proseka. Deluje kao savršen spoj? Vicel  je čini se zagrizao. Rastanak sa Zenitom sve je izvesniji.

"Imam 26 godina, ovo je najbolje vreme da steknem neko novo iskustvo. Uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sam govorio da neću otići bez titule, a pošto smo to završili...", bez ustezanja je Belgijanac najavio zbogom.

Mediji su to odmah doveli u vezu sa Juventusom. U Torinu već traže naslednika Pola Pogbe, iako Juve i Francuz i dalje odolevaju unosnijim ponudama sa zapada Evrope.

"Juventus? Bilo je nekih pregovora. I dalje traju. To je fantastičan tim, sjajan projekat. Da postanu opet ono što su bili kad su za njih igrali Zinedin Zidan i Pavel Nedved. Kažem, pregovori traju. I sa mnom i Zenitom. To je destinacija koja bi mi odgovarala“, nedvosmisleno će Vicel.

Problem bi međutim mogla da bude činjenica da u Torinu nisu laki na lovi, a da Vicelov ugovor sa Zenitom ističe tek 2017. A pošto ga je ruski šampion platio čak 40.000.000 evra teško da će ka pustiti da ode budzašto.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.