Stara Pazova: Besplatni kurs španskog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara Pazova: Besplatni kurs španskog

Kancelarija za mlade opštine Stara Pazova i Turistička organizacija opštine organizuju tromesečni besplatni kurs španskog jezika.

Broj polaznika ograničen je na 25, a prijave se primaju do 11. marta. Uslov je da kandidati imaju od 15 do 30 godina i da im je prebivalište na teritoriji opštine Stara Pazova.

Kurs počinje 14. marta a časovi će se održavati subotom i nedeljom. Prisustvo je obavezno, a na kraju programa polaznici će dobiti potvrdu o završenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kursu od strane opštine.

Prijava na kurs vrši se putem mejla kzmstarapazova@gmail.com. Dodatne informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade, radnim danima od 8 do 15 časova.

Saradnja opštine Stara Pazova i Ambasade Rebuplike Kube, iz koje je proistekao kurs španskog jezika, realizovaće se i kroz projekat "Dani Kube", u okviru koga će se u maju mesecu održati prezentacija kubanske kulture i umetnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.