Stamenković: Nema taktiziranja, napašćemo Javor od starta

Izvor: RTS, 19.Apr.2016, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamenković: Nema taktiziranja, napašćemo Javor od starta

Trener fudbalera Borca iz Čačka, Ljubiša Stamenković, izjavio je da njegova ekipa neće taktizirati u revanš meču polufinala Kupa Srbije protiv Javora, već da će od prvog minuta zaigrati ofanzivno.
Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije između Borca i Javora igra se u sredu od 18.30 sati na stadionu Kraj Morave. Ivanjičani su u prvom meču slavili 2:1, pa je Čačanima neophodan trijumf u revanšu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da bi se plasirali u finale.

"Makar bila i minimalna, prednost je ipak na strani Javora. Imaju gol viška, mi smo primorani da bez previše taktiziranja od starta krenemo ofanzivno prema golu gostiju. Greške moramo da svedemo na minimum, kako bismo onemogućili Ivanjičane da uspore ritam i čuvaju prednost iz prve utakmice. Podrška sa tribina može da bude od ogromne koristi, preostaje samo da momci pruže maksimum i zajednička radost sa navijačima po završetku utakmice neće izostati", izjavio je Stamenković.
Borac će dočekati Javor u najjačem sastavu, nema ni povređenih ni suspendovanih igrača, a jedan od aduta u veznom redu biće mladi Milorad Balabanović.
"Biće to izuzetno težak meč, ali ne postoji nijedan razlog za strah kada je u pitanju stizanje prednosti Ivanjičana. Uostalom, potajno smo ih priželjkivali na žrebu i sada moramo da potvrdimo da smo bili u pravu. Borac će izboriti plasman u finale, podrazumeva se, uz veliku podršku navijača", rekao je Balabanović.
Napadač Darko Zorić smatra da ukoliko ekipa ne može kod kuće da pobedi Javor, onda i ne zaslužuje da igra u finalu.
"Nebrojeno puta do sada navijači su bili naš 12. igrač, nosili nas do pobede, pa očekujem da tako bude i sada. Naša obaveza samim tim je veća, ali i pobeda draža", poručio je crnogorski reprezentativac.
Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije između Borca i Javora igra se u sredu od 18.30 sati na stadionu Kraj Morave.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borac od starta ofanzivno protiv Javora

Izvor: TV Arena Sport, 19.Apr.2016

Trener fudbalera Borca iz Čačka, Ljubiša Stamenković, izjavio je da će njegova ekipa od prvog minuta zaigrati ofanzivno u revanš meču polufinala Kupa Srbije protiv Javora...Ivanjičani su u prvom meču slavili 2:1, pa je Čačanima neophodan trijumf u revanšu da bi se plasirali u finale..."Makar...

Nastavak na TV Arena Sport...

Stamenković: Istorijska utakmica, cilj je da damo gol

Izvor: Beta, 19.Apr.2016

Trener fudbalera Borca iz Čačka Ljubiša Stamenković ocenio je da je sutrašnji duel sa Javorom u polufinalu Kupa Srbije "istorijski", kao i da je cilj njegovom timu da postigne gol."Svakako jedna od istorijskih utakmica za ovaj deo Srbije je pred nama. Mi smo u Ivanjici ispunili cilj jer smo dali...

Nastavak na Beta...

KUP SRBIJE: Javor čuva prednost u Čačku, Partizan bez Evertona u Subotici

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2016, 09:42

Danas su na programu revanš utakmice polufinala Kupa Srbije posle kojih ćemo da dobije finaliste odnosno dva tima koja će se boriti za trofej.. . U prvim utakmicama prednost je stekao samo Javor koji je u Ivanjici savladao čačanski Borac sa 2:1 odnosno današnjem domaćinu će biti dovoljna minimalna...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.