Stamenić: U Mađarskoj falio samo gol

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamenić: "U Mađarskoj falio samo gol"

Krilni fudbaler novosadske Vojvodine Uroš Stamenić smatra da je u prvom meču sa mađarskom ekipom MTK nedostajao samo gol ali da igra iz drugog dela susreta treba da bude model za revanš koji je pred "Lalama".

Fudbaleri Vojvodine u subotu su imali slobodan dan ali su već u nedelju počeli pripreme za revanš susret prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koji će narednog četvrtka odigrati na stadionu "Karađorđe" protiv mađarske ekipe MTK.

Rezultat prvog meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (0:0) ostavio je pitanje prolaska u drugu rundu kvalifikacija otvorenim s tim što će Vojvodina u revanšu imati prednost domaćeg terena.

Mladi krilni fudbaler Uroš Stamenić u četvrtak je debitovao u prvom timu Vojvodine a posle svega tvrdi da je samo jedan gol u mreži mađarskog tima nedostajao da osećaj bude fenomenalan.

"Presrećan sam zbog ostvarenja dečačkih maštanja i svestan sam da moram da nastavim u istom pravcu, s jakim treninzima i dobrim igrama. U susretu s MTK nedostajao nam je samo gol da krunišemo dobru igru i mislim da nam je drugo poluvreme iz prvog susreta pravi model za ostvarivanje pobede u Novom Sadu" kaže mladi Stamenić.

Vojvodina je u drugom delu susreta odigranom na stadionu Ujpešta u Budimpešti imala više od igre ali je izostala realizacija pa se očekuje da na stadionu "Karađorđe" izabranici Zlatomira Zagorčića poprave i taj segmenat svoje igre.

"Ako uspemo da ponovimo takvu igru, siguran sam da problema nećemo imati i da ćemo proći u naredno kolo kvalifikacija za LE" poručuje Uroš Stamenić.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i mađarske ekipe MTK zakazana je za 9. jul od 20 časova i 30 minuta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Brđani" u najjačem sastavu na Domžale

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević najavio je da će ekipa u revanš susret prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope najverovatnije ući u najjačem sastavu...Fudbaleri Čukaričkog u nedelju su počeli pripreme za revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koju će narednog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.