Šta se desi kada Zlatanu postavite pogrešno pitanje? (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desi kada Zlatanu postavite pogrešno pitanje? (video)

Ibra radi šta Ibra hoće, je l' jasno?

Zlatan Ibrahimović je u kampu reprezentacije, na poslednjoj konferenciji za medije je odgovarao na razna pitanja.

Bilo je i onih koja se nisu ticala fudbala, a Ibri se posebno nije svidelo to što novinar TV4 Olaf Lund, sa kojim Ibra očito ima nerasčišćene račune, pita ono što ne bi trebalo da pita.

Olaf je upitao Zlatana da prokomentariše stvari kojima je počeo da se bavi van fudbala, pitao ga o saradnji sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dresmanom i o njegovom novom parfemu.



"Po tvom mišljenju meni nije dozvoljeno da zaradim novac. Svaki put kada se nešto desi ti kažeš: 'Zar već nije dosta zaradio?', zar nije tako?"
, upitao je Zlatan novinara koji se nije dao.



"Kada sam objavio saradnju sa Dresmanom rekao si da mi to ne treba jer imam dovoljno novca. Ne radim ja ovo zbog novca. Radim to zato što mi je zabavno. ti projekti su zabavni, predstavljaju nove avanture za mene."

"Kada mi ide dobro u nečemo i kada me to inspiriše, ja još više uživam.",
rekao je Ibra, na šta ga je novinar upitao da li bi ovi projekti bili dovoljno uzbudljivi da zamene fudbal.



"Ne, ne. Ovo je upravo kao kada igram fudbal, najveće mi je uzbuđenje kada tebe zaboli to što radim. to je najbolje osećanje.",
završio je Ibra, ustao i otišao.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.