Šta s ovim fudbalerom nije u redu? Zašto je morao dodatno da osramoti protivnika? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta s ovim fudbalerom nije u redu? Zašto je morao dodatno da osramoti protivnika? (VIDEO)

Umesto da pusti loptu u gol, ovaj igrač je želeo da pokaže svoju dominaciju potezom koji ni malo nije u duhu fer - pleja

Nije bilo dovoljno igraču Independijentea del Valjea što je uspeo da predribla golmana, nego je morao da zaustavi lotu na gol liniji, kao bi petom dokrajčio rivala.

Da stvar bude još pogubnija, njegov tim je već imao prednost 3:0 u meču urugvajskog prvenstva protiv Mante, ali ne, on je hteo da pokaže kako ume da postigne gol >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << petom na samoj gol liniji, dok nema golmana da ga spreči u tome.

Najfascinantiji snimak punog stadiona (90.000) u 2014. godini! Predstavu nemate gde se igrao ovaj meč! (VIDEO) (FOTO)

Zato je danas zvezda, ali sa naslovima u kojima se potencira njegovo nesportsko i anti ferplej pravilo koje kaže “nikad nemoj da sramotiš i ponižavaš rivala“.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.