Šta je Dirk Kujt poručio Depaju?

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2015, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Dirk Kujt poručio Depaju?

Iskusni Holanđanin svatuje svog mladog kolegu iz reprezentacije da za svoju narednu destinaciju izabare klub u kom neće biti žrtva rotacije.

Mediji bruje da se na ostrvu vodi rat između Mančester Junajteda i Liverpula za najboljeg igrača holanskog šampionata ove sezone. Veliko interesovanje za zvezdu PSV Ajndhovena pokazuju Pari Sen-Žermen i Bajern Minhen.

Kao bivši fudbaler Liverpula, Dirk Kujt 'navija' da Depaj pojača tabor 'Redsa'.

"Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gledam kroz crvene naočare jer sam šest godina porveo u Liverpulu. Memfis će shvatiti vremenom koliko je to veliki klub ako se odluči da prihvati poziv.

Sigurno je da je Mančester Junajted u prednost zbog menadžera čije metode rada Memfis vrlo dobro zna, ali sa druge strane poručio bih mu  da je u njegovim godinama mnogo važnije da bude standardan i da igra svaku utakmicu.

Smatram da bi u ovom trenutku u Liverpulu dobio više prostora da se razvije kao igrač."
rekao je Kujt u izjavi za holandski 'De Telegraaf'.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.