Šta da je ovo uradio Murinjo?

Izvor: Mondo, 03.Dec.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta da je ovo uradio Murinjo?

Pep Gvardiola nedoličnim gestovima je izrazio nezadovoljstvo suđenjem na derbiju Mančester siti - Čelsi (1:3).

Žoze Murinjo prošle nedelje je isključen zbog nekontrolisanog ponašanja kraj aut-linije, kada je nezadovoljan jednom sudijskom odlukom šutnuo flašicu sa vodom.

Pep Gvardiola u subotu je u finišu utakmice Mančester siti - Čelsi (1:3) takođe dao sudiji razlog da ga pošalje na tribine, iako je Katalonac svoj revolt iskazao na drugačiji način - osmehom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << aplauzom i afirmativnim podizanjem palčeva.

Izvor: Youtube

Naravno, radilo se o ironičnoj reakciji stratega "građana", kojom je sudiji Entoniju Tejloru pokazao bar podjednak nivo nepoštovanja, kao Murinjo sudiji Džonatanu Mosu na meču Mančester junajted - Vest Hem.

Jedina razlika je u tome što Gvardiola nije opterećen gresima iz prošlosti, dok prema njegovom kolegi vlada politika "nulte tolerancije". Ali, ni Kataloncu se ovakvi gestovi i "vađenje" na činjenicu da je još neadaptiran na Premijer ligu, sigurno neće tolerisati u nedogled...

Menadžer Sitija bio je dovoljno mudar da na konferenciji za novinare ne nastavi u istom stilu, pa je rekao da njegov tim nije ostvario željeni rezultat zbog toga što je propustio previše šansi, a ne zbog sudijskih odluka.

"Poštujem sudije, samo mi je potrebno malo vremena da razumem njihove odluke i mnoge stvari. Ali, ne možemo da krivimo suđenje što nismo pobedili", izjavio je Gvardiola.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.