Srušio Real, slavio celu noć, sad će morati u zatvor?

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio Real, slavio celu noć, sad će morati u zatvor?

Kakva priča nestašnog Argentinca.

Napadač Las Palmasa Serhio Arauho mogao bi da se suoči sa žestokom kaznom zbog kršenja saobraćajnih propisa i svađe sa policijom.

Naime, dan nakon što je postigao izjednačujući pogodak u remiju sa Real Madridom, Arauho je zaustavljen zbog kršenja saobraćajnih propisa, a kada ga je policajac zamolio da uradi alkotest, on se posvađao i kategorički odbio zbog čega mu sleduje kazna.

Arauho je snimljen kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se kreće u nedozvoljenoj zoni za automobile, a kada je policajac prišao bliže, uvideo je da Argentinac najverovatnije pod dejstvom alkohola.

U policijskom izveštaju stoji da je Arauho bio agresivan i da je odbijao saradnju sa policijom zbog čega bi po španskom zakonu mogao da dobije između šest i 12 meseci zatvora.

Arauho je inače poznat po svom temperamentu koji ga je koštao veće šanse u Barseloni u kojoj je igrao za B tim.

Sada je postao heroj golom protiv Reala, ali će ga veselje posle tog koštati daleko više.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.