Srpski trio slavi titulu u Kazahstanu

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski trio slavi titulu u Kazahstanu

Fudbaleri Astane, čiji su članovi Nemanja Maksimović, Ðorđe Despotović i Nenad Erić, osvojili su titulu prvaka Kazahstana kolo pre kraja nakon remija na gostovanju Okžetpesu 0:0.

Astana je pred poslednji meč u sezoni stekla četiri boda više u odnosu na drugoplasirani Kairat i došla do treće uzastopne titule državnog prvaka, koliko ukupno ima u klupskoj riznici. Golman Erić i Maksimović odigrali su ceo meč protiv Okžetpesa, dok je Ðorđe Despotović ušao u igru u 87. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << minutu.

Eriću je ovo treća titula u Astani, Maksimoviću druga, a prva Despotoviću koji je u redove šampiona došao iz Kairata. Za domaći tim nastupali su nekadašnji golman Crvene zvezde Saša Stamenković i bivši vezista Novog Pazara i Voždovca Risto Ristović.

Чемпионы pic.twitter.com/KqFusCerSA

— FC Astana (@fca_kz) October 26, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.