Srpski štoper, koji je za Mihajlovića mrtav, blizu Sitija

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski štoper, koji je za Mihajlovića mrtav, blizu Sitija

Srpski fudbaler i defanzivac Torina Nikola Maksimović mogao bi da pređe u Mančester Siti, dok bi u suprotnom smeru otišao golman Džo Hart, prenosi italijanski list Tutosport.

Torino želi Harta na jednogodišnju pozajmicu, a u ceo posao klub želi da uključi Maksimovića i zaradi novac od obeštećenja. Mančester Siti se jedno vreme interesovao za Maksimovića, a menadžer Pep Gvardiola na poziciji štopera ima najmanju konkurenciju.

Bivši fudbaler Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << već dve nedelje nije na treninzima Torina iz revolta pošto je predsednik Urbano Kairo odbio ponudu Napolija od 25 miliona evra za Maksimovića. Sada se Kairo predomislio i spreman je da ga pusti u drugu sredinu, pre svega inostranstvo za najmanje 26 miliona evropskih novčanica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.