Srpski proizvođač šije dresove Širokom

Izvor: Mondo, 10.Okt.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski proizvođač šije dresove Širokom

Košarkaši Širokog polako kompletiraju roster pred početak nove sezone u prvenstvu Bosne i Hercegovine. Predstavljeni i novi dresovi viceprvaka Bosne i Hercegovine, koje je šila kompanija iz Srbije.

Foto: Gulliver/Getty images, Peter G. Aiken

Tim sa "Pecare" je na probu doveo dvojicu Amerikanaca - Džona Dija i Trevora Gruisa, koji će u narednih mesec dana, ukoliko zadovolje ukus stručnog štaba potpisati ugovore sa hercegovačkim klubom do kraja sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Gruis je visok 208 centimetara i igra na poziciji centra, dok je Di bek i stigao je sa Univerziteta u San Dijegu.

Welcome John Dee! Našim navijačima Dee će se predstaviti u sutrašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Zrinjskog u 18 sati....

Posted by HKK Široki on Friday, October 9, 2015

Gruis je prethodne sezone nastupao za švedski Jamtland, a prethodno za Univerzitet u Severnoj Dakoti.

A u novu sezonu ulaze i sa novom garniturom dresova...

Osim novih košarkaša, Široki je predstavio i nove dresove marke "Ardu Sport" iz Užica u Srbiji, na kojima dominiraju "kockice" na obe garniture - i u plavoj i u beloj varijanti.

Sviđaju li Vam se naši novi dresovi za nadolazeću sezonu? Opet su nam zaštitni znak "KOCKICE" 󾮗 󾌸

Posted by HKK Široki on Friday, October 9, 2015

Inače, Hercegovci će start sezone imati u svojoj dvorani protiv Varde iz Višegrada, odlučeno je u petak žrebom u Košarkaškom savezu BiH u Sarajevu.

Pročitajte ostale parove prvog kola "Lige 12".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.