Srpski odbojkaši za dlaku izbegli krvavi pir u Istanbulu

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski odbojkaši za dlaku izbegli krvavi pir u Istanbulu

Poslednji avion koji je sleteo na napadnuti “Ataturk“ aerodrom bio je upravo onaj koji je prevozio ekipu Nikole Grbića do Teherana

Hvala Bogu! Srpski odbojkaši su smešteni u hotel i prema rečima srpskog konzula u Istanbulu Zorana Markovića radi se na tome da se oni prebace do aerodroma “Sabine Godžen“ odakle će nastaviti put ka Teheranu. Taj put sinoć je postao krajnje dramatičan pošto je avion sa srpskim odbojkašima bio poslednji koji je sleteo na napadnuti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << “Ataturk“ aerodrom.

Novinar Sportskog žurnala Igor Jagličić bio je na listu mesta...

"Avion je normalno sleteo i sa nama je putovala grupa Korejaca koja je krenula da se iskrcava. Na internetu su našli vesti o bombaškom napadu i zaustavili se. Ubrzo je u avion ušao predstavnik naše ambasade koji nas je uputio u to što se desilo i rekao da ćemo morati da sačekamo da se prvo evakuiše 6.000 putnika sa aerodroma, a potom ćemo se i mi uputitit u hotel. Naš avion je poslednji koji je sleteo na aerodrom ’Ataturk’ posle njega su svi letovi preusmeravani", prepričava Žurnal detalje stresne situacije.

Podsetimo, prema trenutno dostupnim podacima, u terorističkom napadu u Istanbulu ubijeno je 36 ljudi, a ranjeno oko 150.

(FOTO: Action Images, arhivska)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.