Srpski derbi u Americi, Sonja pobedila Anu!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski derbi u Americi, Sonja pobedila Anu!

Žestok ritam za naše najbolje košarkašice nastavljen je njihovim međusobnim duelom u WNBA ligi.

Pisali smo već, odmah posle dočeka u Beogradu, a po povratku iz Rija, naše reprezentativke Sonja Petrović i Ana Dabović vratile su se u Ameriku i priključile se svojim klubovima sa kojima su bukvalno odmah nastavile sezonu u najjačoj ligi sveta.

Prošle noći našle su se na suprotnim stranama, pošto su se sastale ekipe njihovih LA Sparksa i Finiks Merkjurija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ekipa Finiksa, za koju nastupa Sonja Petrović, slavila je sa 70:66, a naša reprezentativka je za nepunih devet minuta na parketu upisala pet poena (1/2 za dva i 1/1 za tri poena).

Na drugoj strani, Ana Dabović je igrala šest minuta, ali je za to vreme upisala samo jedan skok, bez šuta ka košu rivala.

Ipak, LA Sparks i dalje imaju izvanredan učinak od 21 pobede i samo pet poraza, od toga dva uzastopna u poslednje dve utakmice.

S druge strane, Sonjin Finiks je upisao 12. pobedu, uz 14 poraza.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.