Srpski Mehelen blizu Evrope

Izvor: Mondo, 28.Maj.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srpski" Mehelen blizu Evrope

Izabranici Aleksandra Jankovića pobedili Šarlroa u prvoj utakmici poslednje runde baraža za plasman u Ligu Evrope.

Foto: kvmechelen.be

Bliži se kraju maratonska borba drugog ešalona belgijskih timova za plasman u Ligu Evrope!

Solidne izglede da se nađe u tom takmičenju, zajedno sa velikanima Anderlehtom i Standardom, ima Mehelen, koji je u prvoj utakmici finala plej-ofa kod kuće pobedio Šarlroa rezultatom 2:1 (1:0).

Pobedonosni gol za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ekipu Aleksandra Jankovića postigao je Miloš Kosanović u 86. minutu, a ceo meč takođe su odigrali Ivan Obradović i Dalibor Veselinović.

Revanš je u nedelju od 18 časova u Šarlroa.

Mehelen je u regularnom toku prvenstva Belgije zauzeo deveto mesto, zatim je zauzeo prvo mesto u grupi od četiri tima (igralo se po dvokružnom bod-sistemu), pa u dvomeču eliminisao pobednika druge grupe, Lokeren.

Titulu je u plej-ofu osvojio Gent, koji će direktno u Ligu šampiona, dok će drugoplasirani Klub Briž u kvalifikacije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.