Srbin preporodio i vratio Bosnu u elitu

Izvor: N1 televizija, 30.Apr.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin preporodio i vratio Bosnu u elitu

Košarkaši sarajevske Bosne vratili su se u elitnu ligu Bosne i Hercegovine, a jedan od najzaslužnijih za uspeh "studenata" sigurno je trener Dušan Gvozdić.

Srpski stručnjak je nekadašnjeg šampiona Evrope preuzeo u finišu sezone i sa deset vezanih pobeda, bez poraza, na veličanstven način izborio povratak u najviši rang takmičenja.

Bosna je u finalu plej-ofa sa 2:0 savladala Lukavac, a drugi meč obeležio je Strahinja Dragićević sa 34 poena.

Čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kluba iz Sarajeva ponudili su Gvozdiću nastavak saradnje, ali pre nego se pređe s reči na delo neophodno je da Bosna pronađe sponzore koji će podržati ovaj projekat.

"Najbitnije je da se napravi plan za vraćanje kluba na mesto koje mu pripada. Prezadovoljan sam učinjenim u deset utakmica i zaista se nisam nadao da možemo na ovakav način da završimo sezonu. Nadam se da je ovo početak neke nove Bosne, jer je to najveći klub u BiH", istakao je Gvozdić i zahvalio se kompletnog stručnom štabu na odličnoj saradnji.

On je posedbno naglasio saradnju sa Sašom Vasiljevićem, koji je pojačao Bosnu u plej-ofu.

"Drago mi je što sam ponovo radio sa Sašom, s kojim praktično sa kraćim pauzama sarađujem 15 godina", rekao je Gvozdić, koji je ove sezone predvodio i Vršac, a nekada je bio asistent i u nacionalnim timovima Srbije i Bosne i Hercegovine.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.