Srbija u Vršcu pobedila Novi Zeland

Izvor: Akter, 22.Avg.2014, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u Vršcu pobedila Novi Zeland

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je večeras u prijateljskoj utakmici u Vršcu selekciju Novog Zelanda sa 83:79 (24:22, 18:23, 19:15, 22:19), u okviru priprema za učešće na prvenstvu sveta

Bila je to pretposlednja provera izabranika Aleksandra Ðorđevića pred start planetarnog šampionata, od 30. avgusta do 14. septembra u Španiji.

Susret u Vršcu obeležio je povratak na teren ključnih igrača državnog tima, kapitena Nenada Krstića i Miloša Teodosića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << koji se se oporavili od povreda.

Pred oko 4.000 navijača u dvorani Milenijum, najefikasniji u pobedi srpskih košarkaša bili su Raduljica sa 21 i Bogdanović sa 16, dok su se u sastavu Novog Zelanda istakli Vebster sa 18 i Barlet sa 13.

U poslednjoj proveri pred put u Španiju reprezentacija Srbije sa istim rivalom igra u nedelju u Beogradu.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.